46.lv
Svētdiena, 2024. g. 28. aprīlis 46.lv на Twitter 46.lv на Facebook
Vārda diena: Gundega, Terēze/ Василиса, Савва, Трохим
lat.46.lv/ru/ » RĒZEKNES ZIŅAS

1.līga: "Rēzeknei" vēl viens zaudējums,"CarambaDinamo" bombardē

Фото: rezeknesfutbols.lv
5. maijā  komanda.lv 1.līgā aizvadīta 6.kārta. Jau otro zaudējumu turnīrā piedzīvojusi "Rēzekne", savukārt pārējās līderes savos mačos izcīnīja uzvaras. "Caramba/Dinamo", lai gan neguva vārtus 1.puslaikā, ar 6:1 sagrāva "Audu", turpinot iespaidīgo vārtu guvumu statistiku, vēsta sportacentrs.com
Turnīra līdere "Valmiera Glass" izcīnīja 6.uzvaru tikpat spēlēs, šoreiz ar 5:1 pārspējot pastarīti "Preiļus". Valmierieši sāka iespaidīgi, jau 18.minūtē panākot 3:0, 33.minūtē 4:0. Tomēr "Preiļi" spēja sakārtot savu spēli un atlikušajā laikā ielaida vēl tikai vienus vārtus - pat neskatoties uz to, ka 57.minūtē nācās palikt mazākumā pēc Laura Vilcāna noraidījuma. "Valmiera Glass" labā trīs vārtus guva Alvis Dubovs.

Ja TOP3 komandas uzvarēja, tad viena no TOP5 vienībām (pirms šīs kārtas) paklupa - pagājušās sezonas vicečempione "Rēzekne" zaudēja jau otro reizi un atkal mačā, kurā diez vai vairums to paredzēja. Pēc 3:4 Smiltenē 4.kārtā sekojis 1:2 pret "Albertu" 6.kārtā. Artūra Zakreševska padotie piedzīvoja divus sausus zaudējumus pēc kārtas (pret "Caramba/Dinamo" pat 0:7), bet šodien prata pārspēt "Rēzekni". Interesanti, ka "Alberta" pamatsastāvā devās arī treneris Artūrs Zakreševskis, spēlēja arī viņa dēls Ronalds. Spēles atrisinājums bija dramatisks - 89.minūtē "Rēzekne" panāca 1:1, taču "Alberts", pateicoties Oskara Priedēna vārtiem kompensācijas laika 3.minūtē, izrāva laimīgu 2:1 uzvaru.
 
Rēzekniešu zaudējums ļāvis tīrajā 4.vietā izvirzīties "1625 Liepāja", kas ar 3:1 pārspēja "Saldus/Brocēni" komandu. Viesi 18.minūtē iesita pirmie, taču jau pēc minūtes liepājnieki izlīdzināja,
bet vēl pēc trim minūtēm ieguva vadību.

Atgādināsim, nākamā spēle Rēzeknes FA/ BJSS 10.maijā plkst.15:00 Sporta pārvaldes stadionā (18.Novembra iela 39, Rēzekne) ar FK Tukums 2000/ TSS komandu.
 
 
lat.46.lv  
 

Profesiju aprakstu katalogs
Amatu aprakstu paraugi


Powered by "Esteriol Design Studio"